Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna almanya ankara abd

Pelin Karahan “Eğer Oyunculuk Yapmasaydım Ressam Ya Da Aşçı Olarak Devam Ederdim”

Kavak Yelleri’nin Aslı’sı ile gönüllerde taht kuran, Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah’ı ile kariyerinde zirveye çıkan şimdi ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin İnci’si olarak izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Pelin Karahan MAG objektiflerinin karşısına geçti. 

Kavak Yelleri ile ekranlara “merhaba” dedikten sonra hayatında neler değiştiğini şu sözler ile ifade eden Pelin Karahan “Kavak Yelleri, ilk işimdi. Gözümü orada açtım. İzleyici için keyifli fakat benim için biraz zor bir diziydi. Tüm sorumluluk dört ana karakter üzerindeydi. Ben de küçük ve tecrübesizdim. Hiç bilmediğim bir işte, gece-gündüz demeden yirmi dört saati geçen sürelerde çalışıyordum. Dizi halâ bile seyrediliyor ve insanlar halâ bana “Aslı” diye sesleniyor. O yükü taşıması kolay değildi ama ben de çok çaba sarf ettim ve çalıştım. Hakkını verdiğimi düşünüyorum. O günlerden bugüne hayatımda da birçok şey değişti. Hem sektör hem ben değiştim. Meslekteki tecrübelerim oturdu. Arada aile kurdum, çocuklarım oldu. Anne olduktan sonra oyunculuğum da değişti. Arada on yılı aşkın bir süre var. Yıllar geçtikçe hep artıya doğru ilerledim, başarılarım artarak ilerledi” dedi.

Mutlu giden evliliğinin sırlarını ve tanışma hikayelerini de MAG okurları ile paylaşan güzel oyuncu şunları söyledi: “Her şey çok hızlı gelişti. Çocuklar da peş peşe geldi. Bu kadar erken düşünmüyorduk. Aslında hemen anne-baba olmak çok zor. Çünkü biz birbirimizi çok kısa bir süredir tanıyorduk. Belki doğru insanlar olmayabilirdik ama hakikaten şanslıymışız ki güzel bir yuva kurduk ve Ali Demir ile Can oldu. Zaten en kıymetlimiz onlar.  Karşılıklı sabır, sevgi ve saygı ile mutlu bir evliliği sağlayabilirsiniz. Tabii aradaki uyum ve dengeyi sağlayabilmek de önemli. Aşk tabii var ama işin içine çocuklar girince huzur, sevgi ve güven daha ağır basıyor. Evlilik tek başınıza sırtlanabileceğiniz bir şey değil. Karşılıklı olabilecek bir şey.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.