Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari bugünün gündem özeti Muhbir ysk çin pkk turizm

Pop’un Parlayan Yıldızı Polat Listeleri Parçaladı

Pop müziğin parlayan yıldızı şarkıcı Begüm Polat, yayınladığı son şarkısıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.



Kırşehirli bir babanın ve Ordulu bir annenin ilk çocuğu olan 1995 Ankara doğumlu Begüm Polat, Neşet Ertaş’ın “Doyulur mu” eserine yaptığı cover ile ün kazanmış ve takipçilerinde kayda değer artış yaşanmıştı.



Ses yarışmalarında gösterdiği üstün performansı ile başarıdan başarıya koşan Begüm Polat son olarak YouTube’da yayınladığı “Maşallah” isimli video müzik ile deyim yerindeyse listeleri alt üst etti.


Şarkıcı Begüm Polat’ın yayınladığı son şarkı “Maşallah” kısa süre geçmesine rağmen on binlerce kez izlendi ve binlerce de beğeni alarak trendlere girmeyi başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.