Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk vakıfbank ak parti ankara chp Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener EMİNE ERDOĞAN abd Koronavirüs

Radun Bakić: “Türkiye'de Modellik Yapmak İstiyorum”

Karadağlı model ve Fenomen Radun Bakić, tatil için Bodrum'a geldi. Radun Bakić, "Türkiye'de en beğendiğim sanatçı Tarkan en beğendiğim kadın ise Safiye Soyman" dedi. 

Bir haftalık tatil için Bodrum'a gelen Radun Bakıć, önceki gün Azka Otel'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı model, "Türkiye'yi çok seviyorum fırsat buldukça İstanbul'a gelip moda yarışmalarını takip ediyorum"dedi. Bodrum'a ilk kez geldiğini ve otele gelir gelmez denize girdiğini söyleyen Bakić, "Bodrum'da yaşayan arkadaşlarım var. Yarın onlarla buluşup Bodrum'un tarihi yerlerinin yanı sıra en güzel yerlerini gezmek için sabırsızlanıyorum."dedi.

TARKAN VE SAFİYE SOYMAN'I ÇOK BEĞENİYORUM

Türkiye'de en beğendiği sanatçı Tarkan en beğendiği kadın ise Safiye Soyman olduğunu söyleyen Başarılı model, "Karadağ'dan Türkiye'ye gelip başarılı olan ünlü isimler var. Emina Jahović ve Samet Laçin gibi isimlerden örnek verebilirim. Bende Türkiye'de modellik yapıp onlar gibi başarılı olmak isterim" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.