Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Muhbir Hakkari ysk bugünün gündem özeti çin pkk turizm

Rita Ora, Met Gala’ya FOREO İle Hazırlandı!

New York’ta düzenlenen ve modanın en önemli gecesi olarak kabul edilen 2021 Met Gala, ünlülerin akınına uğradı. Bu yıl onuncu defa düzenlenen Met Gala’nın dikkat çeken güzellerinden Rita Ora, Met Gala’ya nasıl hazırlandığını gösteren sahne arkası görüntülerini takipçileriyle paylaştı.

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO ile makyaj öncesi hazırlığını yapan Ora, LUNA 3 ile cildini temizleyip arındırırken 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ve Hanuka Honey maskesi ile cilt bakım rutinini tamamlayarak Met Gala’da ışık saçtı!


 
Pek çok ünlü ismin bakım rutini arasına yerini alan İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, bu yılki Met Gala’ya da damgasını vurmayı başardı. Dünyanın en prestijli galalarından biri olarak kabul eden Met Gala’nın bu yılki buluşması, Rita Ora’nın ışıltısına sahne oldu. Sahne arkası hazırlık görüntülerini kendi İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan Ora, makyaj öncesi cildini FOREO’ya ve onun sakinleştirici etkisine bıraktığını açıkladı. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’ya cildini emanet eden yalnızca Rita Ora değil, Jessica Alba da yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA 3’ü memnuniyetle kullananlar arasında yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.