Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

“Rock’ın Efsanesi Duman Harbiye’yi Salladı”

Türk rock müziğinin sevilen ismi “Duman” Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir konsere imza attı.

KerkiSolfej organizasyonu ile gerçekleşen ve pandemi nedeniyle kapasitesi yarı yarıya düşen Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde tüm biletler saatler öncesinde tükendi.

Konsere “Seni Kendime Sakladım” şarkısı ile başlayan Duman, muhteşem şarkılarını, Harbiye’yi dolduran yüzlerce müziksever ile birlikte hep bir ağızdan seslendirerek, büyülü bir atmosfer yarattı.

Bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan müzikseverlere teşekkür eden Duman solisti Kaan Tangöze;” Böyle bir dönemde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Unutulmaz bir gece geçireceğiz. Sizleri çok seviyoruz” dedi. Konser sonunda hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye geri dönen Duman grubu “İçerim Ben Bu Akşam” şarkısı ile biss yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.