Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

“Seda Sayan Hem Yeni Yılı Hem Yeni Yaşını Luvıa’da Kutladı”

Seda Sayan yılbaşı gecesi Luvia Yeşilköy’de sahne aldı. Güçlü sesi ve kusursuz fiziği ile kendine hayran bırakan Seda Sayan, misafirlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.



Kendisinden önce sahneye çıkan Seccad Mehmedi, seslendirdiği birbirinden güzel arabesk şarkıları ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüledi.



Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Sayan ve Seccad Mehmedi; "Tüm dünya için parlak bir yıl olmasa da inşallah yeni yıl tüm dünyaya uğur getirir, bereket getirir hayırlara vesile olsun" diyerek  yeni yıl dileklerinde bulundular.

“İYİ Kİ DOĞDUN KRALİÇE”

Gecede Tolga Çam imzalı beyaz elbise ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı,  “İyi ki doğdun kraliçe” yazılı doğum günü pastasını keserek,  hem yeni yaşını, hem de yeni yılı kutladı.



Öte yandan gecede Seda Sayan'ı dinlemeye gelenler arasında annesi Ayşe Ak Gürsaçar da vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.