Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

“Sertab Erener Yoğun İstek Üzerine 1 Eylül’de Harbiye’de”

Türkiye’nin birçok şehrinde konser etkinliği düzenleyen KerkiSolfej, Harbiye Açıkhava konserlerine Sertab Erener ile başlıyor.



18 Ağustos Salı günü sevenleri ile buluşacak olan Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Sertab Erener, yoğun istek üzerine 1 Eylül Salı günü Harbiye Açıkhava Tiyatro’sunda tekrar sahne alacak.



Covid- 19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecek konserlerde, etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar yer alacak ve tüm seyirciler maskeli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.