Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı

Süper Star, Ayakta Alkışlandı…

Türk Pop Müziği’nin Süper Star’ı Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta verdiği konserinde izleyicilerini adeta büyüledi.  Muhteşem performansıyla büyük beğeni toplayan Süperstar, 1500 kişinin izlediği konserinde ayakta alkışlandı.

Bayramın 3. Günü Kıbrıs’ta yer alan Kaya Artemis Palazzo Otel’de özel bir konser veren Ajda Pekkan, kendisini izlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşattı. Sahneye, Ajda Pekkan orkestrası eşliğinde özel dansçıları ile çıkan Ajda Pekkan hem eğlendiği hem eğlendirdiği sahne şovuyla göz doldururken, 2 saat süren konserinde kendi şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarından seçtiklerini de seslendirdi.

Nur Yerlitaş imzalı sahne kostümüyle de her zaman olduğu gibi yine büyük beğeni toplayan Ajda Pekkan’ı izleyenler arasında Kaya Otelleri’nin sahipleri Doruk Kaya ve Burak Kaya kardeşler de vardı. Konseri en ön sıradan izleyen Kaya ailesi, Ajda Pekkan’ın her şarkısına coşkuyla eşlik etti.

Kıbrıs’ta sevenleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren ve tüm sevenlerinin Bayramını kutlayan Ajda Pekkan, konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.