Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Survivor 2022 All-Star’da Batuhan Karacakaya Fırtınası Esiyor!

Milyonlarca kişiyi ekranlara kitleyerek beğeni ile takip edilen Survivor 2022 All-Star, dün akşam en güçlü şampiyonluk adaylardan biri olarak gösterilen Batuhan Karacaya’nın muhteşem performansları ile adeta nefesleri kesti. 

Yarışamaya bomba gibi giren Batuhan Karacakaya, sezonun başından beri galibiyet yüzü göremeyen ünlüler takımının bu gidişatına son vererek dokunulmazlık bölümünün finalinde gösterdiği başarılı hamlelerle resmen oyunun kaderini değiştiren kritik sayılara imza attı.

Hücumdaki gücü ile oyunlarda ipi tek başına göğüsleyerek sevenlerinin takdirini kazanan Batuhan Karacakaya, ünlüler takımının galibiyet almasında çok önemli bir rol üstlendi.

Sakatlanan takım arkadaşlarının açıklarını ise enerjisi ile kapatmaya çalışan Batuhan Karacakaya, oyun boyunca kendi ekibindeki diğer güçlü yarışmacılardan da övgü dolu sözler aldı.

Parkurlardaki performansı ve ada hayatındaki davranışlarıyla takımının gözdesi ilan edilen Batuhan Karacakaya, yarışmanın sonunda denizden çıkarttığı dev midye ile takım adaşlarını aç kalmaktan kurtardı. Batuhan Karacakaya’nın bu tavırları takım arkadaşlarına neşeli anlar yaşattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.