Öne Çıkanlar deprem azerbaycan meclis KENAN DOĞULU Sertab Erener Aleyna Tilki zorlu psm gülben ergen demet akalın Yıldız Tilbe sezgin tanrıkulu veli ağbaba

Tıbbiyede Başlayan Arkadaşlıkları Nikahla Taçlandı

Karşıyakalı Doktor Doğukan Doğu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okurken yine aynı okuldan dünyalar güzeli Ankaralı Zeynep Kaya’ya gönlünü kaptırdı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okula başladığında tanışan iki genç doktor adayı 6 ay sonra 2012 yılında birbirlerine olan aşklarını gizleyemedi ve o günden beri devam eden arkadaşlıkları bu gün attıkları imzayla mutlulukla taçlandı.

Sayıştay Gölbaşı Tesisleri’nde gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.

Genç çift bir hafta sonra İzmir'de Tepekule Özel Günler Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli katıldı, düğün geç saatlere kadar sürdü.

Bugün Doktor Doğukan Doğu Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü’nde görev yaparken dünyalar güzeli eşi Doktor Zeynep Doğu Başkent Üniversitesi Nöroloji Bölümü’nde görev yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.