Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Ünlü Çift Evlilik Yıldönümünü Kutladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başaralı oyuncusu Emir Benderlioğlu ve aynı dizide rol alan eşi Ceren Benderlioğlu 11. Evlilik yıldönümlerini tatilde kutladılar.

Fethiye Club Hotel Meri’de kızları Nur ile birlikte yaz tatillerin geçiren ünlü oyuncular önceki akşam  evlilik yıldönümleri için romantik bir akşam yemeği yedi. Her yıl  yıldönümlerini tatilde kutlayan Emir Benderlioğlu, eşi ve kızıyla çektirdiği fotoğrafını,” Bana geçirdiğimiz seneler boyunca, yaşattığın bütün mutluluklar için teşekkür ederim aşkım” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin bu özel gün paylaşımı sosyal medya hesaplarından binlerce yorum beğeni aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.