Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Yasemin Yürük: “Sezen Aksu İle Sahneye Çıktığımda Çok Heyecanlandım”

Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Yasemin Yürük oldu. Şarkıcı ve oyunculuktan sonra kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yürük, Sezen Aksu ile sahneye çıktığı anın en çok heyecanlandığı an olduğunu söyledi. 

 

Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Yasemin Yürük oldu. Şarkıcı, oyuncu ve spor eğitmeni olan Yürük, dolabının vazgeçilmez ürünlerinin taytları ve gömlekleri olduğunu söyledi. Çantasından göz altı kapatıcısını hiç ayırmadığını söyleyen Yürük en yeteneksiz olduğu alanın da futbol olduğunu dile getirdi. Yürük, televizyonda iş yapmak istediğini belirtirken, dijital bir platformda filmde veya dizide oynayabileceğini de ekledi.

Influencer’lık için kendi alanında iyi olduğunu düşündüğünü söyleyen Yasemin Yürük, en heyecanlandığı anın Sezen Aksu ile sahneye çıktığı an olduğunu açıkladı. Gülçin Ergül ile barıştıklarını tekrar belirtirken, Hepsi olarak müzik yapmayı düşünmediklerini de ekledi. Mutfakta kötü olmadığını ve protein ağırlıklı yiyecekler tercih ettiğini ifade eden Yürük, hamburgeri çok sevdiğini ve arada kaçamak yaptığını da itiraf etti.

“Cildime doğal ürünler kullanıyorum”

Genel olarak çok fazla cilt ürünü kullanmadığını söyleyen Yasemin Yürük, “Göz altıma patates koyarım, Türk kahvesi telvesiyle yüzüme peeling yaparım. Eskiden Aloe Vera bitkisi, salatalık ve yeşil çayı dondurup yüzüme sürerdim, çok işe yarayan bir tarif. Ayrıca pirinç unu ve sütü muhallebi kıvamında karıştırıp yüzüme sürünce cildim pırıl pırıl oluyor. Cildim için doğal şeyler yapmayı tercih ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Sezen AksuYasemin Yürük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.