Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi EMİNE ERDOĞAN

Aksakal: “İsrail’e Derhal Nota Verilmeli!”

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki mesajı yayınladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal mesajında;

“Emperyalist BOP projesi aralıksız icra ediliyor. Yayılmacı ve terörist İsrail devleti masum insanları katletmeye sürdürüyor. Dün de doğu Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da, Gazze'de siyonist İsrail'in baskın ve saldırılarında dokuzu çocuk 20 Filistinli daha yaşamını yitirdi.

Her fırsatta insan hakları konusunda Türkiye'ye "çemkiren" AB ülkeleri neredesiniz? Sözde “müslüman” Arap ülkeleri neredesiniz? Bu mezalim, bu soykırım durdurulmalıdır, Birleşmiş Milletler acilen toplantıya çağırılmalıdır.

Türkiye'ye düşen görev hamaset beyanatları yapmak değil, İsrail'e derhal Nota vermek ve ticari ilişkileri askıya almaktır.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.