Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Aksakal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Emperyalizmin bölgemizdeki kiralık katilleri Amerika destekli PKK/PYD terör örgütünün kalleşçe saldırıları ve müslümanların en önemli değerlerinden biri olan Kudüs’e, Mescid-i Aksa'ya yönelik siyonist İsrail'in saldırıları altında Filistinlilerin soykırım politikalarına maruz kaldığı bu kutsal günlerde her şeye rağmen bu badirelerden en kısa sürede kurtulacağımıza olan inancımla yurttaşlarımızın ve tüm inanan müslümanların mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, yarın Ramazan Bayramı olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal mesajında;

“İslam inancına mensup milyonlarca Müslüman için mübarek üç ayların sonuncusu olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Öncelikle bu ayın gerekleri kapsamında yapılan ibadetlerin kabul edilmesini yüce tanrıdan niyaz ediyorum.

Dünya büyük bir salgınla mücadele ederken yurttaşlarımızın uygulanan kısıtlamalara mutlak riayeti, devletimizin bu uğurda sürdürdüğü çabalarını daha da güçlendirecektir. Bu sıkıntılı sürecin, coşkulu bir bayram yaşayabilmemizin önündeki en büyük engel olduğu bilinciyle Covid-19 hastalığıyla mücadelede başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere yaşamını yitiren yurttaşlarımıza rahmet, tedavi görenlere acil şifalar temenni ediyorum. 

Emperyalizmin bölgemizdeki kiralık katilleri Amerika destekli PKK/PYD terör örgütünün kalleşçe saldırıları ve müslümanların en önemli değerlerinden biri olan Kudüs’e, Mescid-i Aksa'ya yönelik siyonist İsrail'in saldırıları altında Filistinlilerin soykırım politikalarına maruz kaldığı bu kutsal günlerde her şeye rağmen bu badirelerden en kısa sürede kurtulacağımıza olan inancımla yurttaşlarımızın ve tüm inanan müslümanların mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.