Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Bahçeli'den Haydar Baş İçin Taziye Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın KOVİD-19 hastalığına yakalanarak tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu açıkladı.

Bahçeli, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın Kovid-19 sebebiyle vefat eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş için taziye mesajı yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli taziye mesajında; Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr Haydar Baş’ın KOVİD-19 hastalığına yakalanarak tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinden büyük bir üzüntü duydum. Sayın Baş, hem akademik yönüyle hem de siyasi kişiliğiyle ülkemizde hatırı sayılan ve saygın bir yeri olan değerli bir şahsiyetti. Bu münasebetle başta Sayın Haydar Baş olmak üzere, KOVİD-19 hastalığından dolayı hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca salgından etkilenip tedavi gören bütün vatandaşlarımıza şifa dileklerimle birlikte geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. KOVİD-19 hastalığından milletimizi ve tüm insanlığı esirgeyip korumasını Rabbim’den niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.