Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Bahçeli: Kadına Kalkan Eller Kırılacak!

ANKARA (ANKA) - MHP Lideri Devlet Bahçeli, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik edip saygılarını paylaştığını bildirdi.
 


Bahçeli, MHP TBMM Grup toplantısındaki konuşmasının bir bölümünü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ayırdı. Kadınla şiddetin birlikte anılmadığı huzurlu ve güvenli bir geleceği inşa ve ihya çabalarına canla başla destek olacaklarının sözünü veren Bahçeli şöyle konuştu:

"Kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla TBMM gündemine gelecek yeni düzenlemeyi kararlılıkla destekleyeceğimizi, kadınlarımıza kalkan ellerin kırılması, katillerin en ağır biçimde cezalandırılması amacıyla elimizden gelen her çalışmayı yapacağımızı buradan ifade ediyorum.

Unutmayınız ki, kadınlar insandır, biz de insanoğluyuz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.