Bakan Varank Dondurma Tezgahının Başına Geçti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açılış törenleri ve inceleme ziyareti için geldiği Sivas’ta dövme dondurma tezgahın başına geçerek vatandaşlara dondurma ikram etti.

 

DİYARBAKIR’DAN SİVAS’A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır programına eşlik eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açılış törenleri için saat 22.00 sularında Sivas’a geçti. Havalimanında Bakan Varank’ı Sivas Valisi Salih Aydın, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu karşıladı.

 

MAKAM ARACINI DURDURDU

Varank, havaalanından konaklayacağı otele geçerken sürpriz bir şekilde makam aracını durdurdu. Araçtan inen Varank’ın Sivas’ın en işlek caddelerinden olan İnönü Bulvarı’nda bir dondurmacıdaki kuyruğu gördüğü anlaşıldı.

 

ESNAF ZİYARETİ

Dondurmacıda tezgahın başına geçen Varank, caddede yürüyüş yapanlara dövme dondurma ve tulumba tatlısı ikram etti. Dondurma tezgahının başında Bakan Varank’ı gören Sivaslılar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlarla sohbet eden Varank, Vali Aydın, Milletvekili Ekinci ve AK Parti İl Başkanı Aksu ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

 

ELİ DOLU GELDİ

Bakan Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Sivas Valiliği tarafından desteklenen Kangal Köpeği Üretim, Eğitim ve Koruma Merkezi ile Sanayi Mektebi Müzesi’ni açacak. ASELSAN Sivas’ın beşinci yıl etkinliklerine katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.