Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Bayram'da Ne Yapacağını Açıkladı!!

ANKARA(ANKA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kurban Bayramı'nda ne yapacağını açıkladı.



Muharrem İnce bayram tatilinde Yusuf Erbay'ın "Gerçeğin Efsanesi İnsan Bedreddin" kitabını okuyacağını duyurdu.

Siyasetin kısa bir bayram molasına gireceği tahmin edilirken, siyasetçiler de gerek memleketlerinde gerek görevli oldukları yerlerde ziyaretler, görüşmeler yapacak bayramlaşmada bulunacaklar. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medyada yaptığı açıklamada bütün bunların yanısıra bayramı kitap okuyarak da değerlendireceğini bildirdi. İnce, "Eşi benzeri olmayan zamanların birinde, eşi benzeri olmayan bir insanın hikayesidir bu; İnsan Bedreddin. Adaletle yaşamaya, hakkaniyetle paylaşmaya adanmış bir hayatın hikayesini anlatan Yusuf Erbay’ın 'Gerçeğin Efsanesi İnsan Bedreddin' kitabını bayram tatilinde okuyacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.