Öne Çıkanlar çukurova belediyesi medicana Goggle çin fransa Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları Leningrad 19 Ocak 2024 Gündem Özeti

“Boğaziçili Olmayan, Terörle İltisaklı İllegal Gruplara, İzin Vermeyen Türk Polisi, Doğru Yapmıştır”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Üniversiteye girmeye çalışan, Boğaziçili olmayan, terörle iltisaklı illegal gruplara, izin vermeyen Türk Polisi, doğru yapmıştır." dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi önünde yapılan eylem ve içeri girmeye çalışanlara ilişkin açıklamada bulundu. 

Bakan Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Üniversiteye girmeye çalışan, Boğaziçili olmayan, terörle iltisaklı illegal gruplara, izin vermeyen Türk Polisi, doğru yapmıştır...

Şiddetle Boğaziçi Üniversitesi'nin kapılarını kırdılar. Polisimiz kırılan kapıyı güvenlik için plastik malzemelerle tutturdu. 

Bunu eleştirenlere soruyorum:

-Terörle iltisaklı illegal grupların üniversiteye girilmesine izinmi verilseydi?

-Polise katil diyenlere göz yumulup "buyurun geçin" mi denseydi?

-Terör örgütü marşı okuyanlara üniversite, teslim mi edilseydi?

-Veya "durun lütfen! kapı tamircisi ve çilingir çağıralım." mı denseydi?

Türk Polisi, kanunun gereğini yerine getirmiştir. 12 Eylül dönemine atıf yapanlara sesleniyorum: Demikrasi Hukuk ve insan hakları konusundaki siciliniz kapkaradır...

İşi gücü bırakıp ipliğinizi pazara çıkarırız. Ancak milletimize sorumluluğumuz ve yapılacak işimiz var.

Devlet olarak Aziz milletimizin desteği ve kununun verdiği yetki ile kamu düzeni ve güvenini, huzurumuzu, bozmaya çalışanlara müsamaha gösteremeyiz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.