Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

“Bugün Çiftçimizin Elindeki Telefonunun Hesabını Soran AKP’den Tüm Türkiye Yarın Sandıkta Hesabını Soracak!”

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda AKP’nin ülkeye zam yapmaktan başka hiçbir şey yapmadığını dile getirerek, pandemi süresince kapalı olan esnafın sorunlarını dile getirdi.

“AKP BU ÜLKEDE ZAM YAPMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR!”

Milletvekili Kaplan’ın konuşması şu şekilde:

“Esnaf kan ağlıyor, kepenkler kapalı. Kahvehaneler, müzisyenler ve sanatçılar kan ağlıyor, bir yıldır çalışamadı. Emekliler kan ağlıyor, aldıkları maaş kiralarını dahi karşılamıyor. Kafeler ve restaurant sahipleri ve çalışanları kan ağlıyor, isyan ediyor artık çaresizler. AKP ne yapıyor? BAĞ-KUR prim borcuna zam. İnternete zam, elektriğe zam, doğalgaza zam, vergilere zam, otoyollara zam, köprülere zam, ÖTV’ye zam. AKP bu ülkede zam yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. AKP vatandaşlarımızın aklıyla alay ediyor. Bugün çiftçimizin elindeki telefonunun hesabını soran AK Parti’den; tüm Türkiye yarın sandıkta hesabını soracak!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.