Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi

"Bugün, Tüketicide Son 20 Yılın, Üreticide Son 27 Yılın En Yüksek Enflasyonunu Yaşıyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Atalarımız ne demiş? "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme." Bugün, tüketicide son 20 yılın, üreticide son 27 yılın en yüksek enflasyonunu yaşıyoruz. Gençlerimiz hayatlarında ilk kez 3 haneli enflasyonla tanıştı. Ne demişler? Allah insanı söyledikleriyle sınar." dedi. 

Sosyal medya hesabından açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendiren CHP Sözcüsü Öztrak, "İş başına geldiklerinde nasıl başladılar? 2002 sonunda; Tüketici enflasyonu: % 29,75 Üretici Enflasyonu: %30,84. Şimdi nasıl gidiyor? 2022 Şubatında; Tüketici enflasyonu: % 54,44 Üretici enflasyonu: % 105,01.

Erdoğan'ın partisi iş başı yaptığında kendilerine, 1983 Nisan ayından itibaren, son 20 yılın en düşük enflasyonu ve enflasyonu hızla alt eden bir program emanet edildi. Erdoğan hayırsız miras yedi gibi davrandı. Enflasyondaki düşüşü kendi kerameti sanıp; yıllarca atıp tuttu.

Atalarımız ne demiş? "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme." Bugün, tüketicide son 20 yılın, üreticide son 27 yılın en yüksek enflasyonunu yaşıyoruz. Gençlerimiz hayatlarında ilk kez 3 haneli enflasyonla tanıştı. Ne demişler? Allah insanı söyledikleriyle sınar." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.