Canan Ceylan, TDP’den İstifa Etti

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, görevinden ve partiden istifa etti.


Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevinden ve partiden istifa eden Canan Ceylan, “Biz hak hukuk adalet için çıktık bu yola. Ama haksızlık, adaletsizlik ve de hukuksuzluğun karşısında omurgalı dik duruşumuzdan hiç taviz vermedik. Parti içerisinde yaşanan haksızlık, hukuksuzluk karşısında da susmadık. Bunun için yapılan adaletsizliğin karşısında duruyor ve TDP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve üyeliğinden istifa ediyorum. TDP ile hiçbir bağım kalmamıştır” dedi.


Canan Ceylan’ın istifasının arkasındaki asıl nedenin TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kurucu genel başkanların karşısına aday çıkarılmasını istemediği ancak Kadın Kolları Genel Başkanlığı seçiminde aday çıkmasına sessiz kalması olduğu öne sürüldü. Ayrıca TDP Kadın Kolları Başkanlığına aday olan tarafta yer alan bazı kişilerin Canan Ceylan’a sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı, konunun adli makamlara intikal ettiği, yaşanan olaya Genel Başkan Sarıgül ve üst yönetimin sessiz kalması nedeniyle istifanın gerçekleştiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.