Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül Kuşadası’nın Nabzını Tuttu

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kuşadası’na geldi. Milletvekili Bülbül, ziyareti kapsamında AKP’yi eleştirerek,  “Bu bozuk düzeni düzeltecek olan tek yapı Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Kuşadası’nı ziyaret etti. Milletvekili Süleyman Bülbül’ün ilk adresi CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı oldu. Milletvekili Süleyman Bülbül burada, partililerin sorunların giderilmesine yönelik çözümlerini dinledi.

“BU SİSTEMİ ASLA KABUL ETMEDİK”

Partililere seslenen Süleyman Bülbül, AKP’nin dayattığı sisteme asla boyun eğmeyeceklerini belirterek,  “İlk olarak üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum partimi ziyaret etmek istedim. AKP iktidarının bizlere dayattığı bu sistemi asla kabul etmedik, etmeyeceğiz. Bu sistemin vatandaşa verdiği tek şey işsizlik ve açlık oldu. Bu bozuk düzeni düzeltecek olan tek yapı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. 2023’te iktidar olacağımızdan eminim. Bu hedefle o güne kadar hiç durmadan çalışmalıyız” dedi.

AKP MEMURLARININ VERDİĞİ CEZALAR BİZLERİ YILDIRAMAZ

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise Milletvekili Süleyman Bülbül’ün ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayarak “CHP Kuşadası İlçe örgütü olarak ülkemizin kaderini değiştirecek olan 2023 seçimlerine var gücümüzle hazırlanıyoruz. İktidar olacağımızdan bizler de eminiz. Gençlik kollarımız Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan haksızlığa destek olmak amacıyla geçtiğimiz hafta bir basın açıklaması düzenledi. Bu nedenle Aydın Valiliği’nin, ilçe örgütümüze 3 bin 450 TL para cezası kestiğini öğrendik. Biz bu cezayı bir madalya gibi göğsümüzün üzerinde taşıyacağız. Bizler ne olursa olsun haksızlığın ve kayyumların karşısında olacağız” diye konuştu.

KUŞADASI BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün ikinci adresi Kuşadası Belediyesi oldu. Milletvekili Süleyman Bülbül’e Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Ziyarette Milletvekili Bülbül ve beraberindekiler, belediyenin bazı birimlerini gezerek Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari ve Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

Daha sonra CHP’li Süleyman Bülbül ve beraberindeki heyet Kuşadası çarşısını gezdi, esnaf ve vatandaşların derdini dinledi. Kuşadası esnafı Bülbül’e, pandemi nedeniyle işlerin durduğunu ve banka kredilerini ödeyemediklerini söyledi. CHP’nin her zaman esnafın yanında olduğunu, hükümetin yanlış politikalarının iflas ettiğini belirtti.

BAŞARININ MİMARI MİLLET İTTİFAKI

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı ile de bir araya geldi. Milletvekili Bülbül’ü burada İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Millet İttifakı’nın bileşenleri olan CHP ve İyi Parti’nin tüm ülkede uyum içerisinde çalıştığını belirten Bülbül, “Halkımız, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AKP iktidarına çok güzel bir cevap verdi. Bu başarının mimarı Millet İttifakı’dır. Bugün millet Bu uyumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğinden eminim. Bugün Millet İttifakını parçalamaya çalışanlara 2023’te ellerinden iktidarı alarak cevap vereceğiz” dedi.

VAKIF BAŞKANI KILIÇ:  BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi’ni de ziyaret eden Bülbül, Kuşadası Cemevi’nin uzun yılların ardından tamamlanmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Vakıf Başkanı Erdal Kılınç ise “ Temeli 90’lı yıllarda atılan Cemevimiz uzun yıllar hizmetten mahrum bırakılmış ve yapımı tamamlanmamıştı. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’in çabalarıyla Cemevimiz bu sene tam anlamıyla hizmete hazır hale geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

SÜRPRİZ HEDİYE

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Kuşadası ziyareti kapsamında Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri ile de bir araya geldi. Burada kooperatif üyesi Hasan Çıkıkçı tarafından Milletvekili Bülbül’e CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nün kurucularından dedesi Hasan Saç’a ait 1933 tarihli parti rozeti hediye edildi. Rozeti kendisine dedesi Hasan Saç’ın verdiğini belirten Çıkıkçı “Dedem CHP Kuşadası’nın kurucularındandı. Kendisinden aldığım bu rozeti size hediye etmek beni çok mutlu etti” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün Kuşadası ziyareti, Şoförler Odası, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) ve Davutlar Esnaf Odaları’nın başkan ve temsilcileriyle görüştükten sonra sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.