Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

“CHP; Her Türlü Terör Örgütünün Ve Türkiye’nin Düşmanlarının Borazanıdır”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "CHP; her türlü terör örgütünün ve Türkiye’nin düşmanlarının borazanıdır. FETÖ’sünden PKK’sına dek Türkiye ve büyük Türk milletiyle meselesi olan kim varsa ilk önce bu borazana üflemektedir. CHP’den çıkan milletten kopuk seslerin sebebi de bu gayrimillî üfleyişlerdir." dedi. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından CHP'ye yüklendi. Büyükataman; "İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terör irtibatlı/iltisaklı kişiler için müfettiş görevlendirilmesine yönelik CHP’li Seyit Torun’un itirazları devam etmekte. Herkesten çok Seyit Torun’u telaşlandıran bu incelemenin neticesini aziz milletimiz sabırla beklemektedir

Telaşın verdiği panikle akli melekelerini yitiren Torun’un Sayın Genel Başkanımıza yönelik sözleri, teftişi siyasi arenaya çekme gayretinden başka bir şey değildir. Laf kalabalığı ile teftişi sulandırmak isteyen CHP zihniyetinin suça meyli ve suçluya aşkı ilk değildir.

Terör örgütü PKK’nın HDP üzerinden belediyelerde oluşturduğu kayyım yönetimlerin görevden el çektirilmesine HDP’den bile önce tepki veren Torun ve diğer CHP’lilerin o günkü itirazlarının bugün başlarına geleceklerden kaynaklandığı şüphesi, her geçen gün kuvvetlenmektedir.

Sayın Genel Başkanımızın İstanbul’a attığı mitili hâlâ göremediğini söyleyen Torun, başını terör örgütlerinin taleplerinden kaldırıp millete ve İstanbul’a bakacak olursa mitili de, İstanbullunun mecbur edildiği keşmekeşi de görecektir.

CHP; her türlü terör örgütünün ve Türkiye’nin düşmanlarının borazanıdır. FETÖ’sünden PKK’sına dek Türkiye ve büyük Türk milletiyle meselesi olan kim varsa ilk önce bu borazana üflemektedir. CHP’den çıkan milletten kopuk seslerin sebebi de bu gayrimillî üfleyişlerdir." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.