Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

CHP'li Kaplan'dan 23 Nisan Mesajı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından egemenliğin milletimize tesliminin yanında çocuklara armağan edilerek aynı zamanda emanet edilişinin de yıl dönümü olan bu günün hepimize sorumluluklarımızı hatırlamamıza bir vesile olduğunu düşünüyorum. " dedi. 

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletin zor bir dönemden geçerek, ülkenin kaderini tayin ettiğini ifade eden Milletvekili Kaplan, TBMM’nin açılışının 101. yıl dönümü kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen onurlu bir mücadelenin zafer tacı olan, milli egemenliğimizi kazandığımız bu anlamlı günün yıl dönümünü pandemi şartları sebebiyle görkemli kutlamalarla kutlayamayacak olmamız anlamından ve değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından egemenliğin milletimize tesliminin yanında çocuklara armağan edilerek aynı zamanda emanet edilişinin de yıl dönümü olan bu günün hepimize sorumluluklarımızı hatırlamamıza bir vesile olduğunu düşünüyorum. 
Pandemi şartlarında kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, çocukların evlilik, işçilik ve istismar gibi hak ihlallerinin ciddi boyutlarda olduğu ülkemizde, yönetilemeyen pandemi süreciyle birlikte eğitime erişim başta olmak üzere yine birçok hakları ihlal edildi. Bu hak ihlallerinin telafinin mümkün olduğu inancıyla sürdürmeye devam ettiğimiz Hak, Hukuk, Adalet” mücadelemizin başında gelen insan haklarının önemini bu günün vesilesi ile bir kez daha hatırlatmak istiyorum. 
Geleceğimiz olan çocuklarımız başta olmak üzere herkesin güvende ve haklarının ihlal edilmediği bir Türkiye için verdiğimiz siyasi mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Milli egemenliğimizi bize bahşeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğilirken; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.