Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan David Dastmalchian

CHP'li Sertel “Arabayı Yine Şarampole Yuvarladı..."

-Halk TV'de sunucu Ayşenur Aslan ile birlikte kahkahalar eşliğinde "Müslümanlar camide zikrederken tesbihi 'euro-dolar', 'euro-dolar' şeklinde çekiyorlar" diyerek inançlı kesime hakaret eden CHP'nin gazeteci milletvekili Atilla Sertel durumunu düzeltmeye çalışırken bir pot daha kırdı.



-CHP'nin İzmirli gazeteci milletvekili Atilla Sertel, aynı televizyonda aynı sunucuyla birlikte yer aldığı bir başka programda Kılıçdaroğlu'na övgü çekmeye çalışırken "Yürüyüşe sadece Cumhuriyet Halk Partililer katılmadı. Başı örtülüler, inançlılar, Müslümanlar da katıldı" dedi.

ANKARA(ANKA) - Yeni CHP'nin İzmirli gazeteci milletvekili Atilla Sertel CHP'yi bir türlü oy vermeyen ve giderek uzaklaşan inançlı kesime karşı sarf ettiği hakaretleri düzeltmeye çalışırken bir başka pot kırdı.

Halk TV'de Ayşenur Aslan ile bir programa katılan Atilla Sertel CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu övmeye çalışırken "Kemal Kılıçdaroğlu hak hukuk adalet yürüyüşüne her gün 2 milyon insan katıldı. O nedenledir. Her kesimden ama. Sadece solcular Cumhuriyet Halk Partililer katılmadı ki! Başı örtülüler, inançlılar, Müslümanlar" dedi.

İzmirli gazeteci Atilla Sertel'in bu sözleri sadece bizzat kendi partililerinin tepkisini çekerken sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları CHP'li Atilla Sertel'e "CHP'lilerle başörtülüleri, inançlıları, Müslümanları niye ayırıyorsunuz. İkisi ayrı ayrı gruplar mı? CHP'liler Müslüman değil mi?" diye tepki gösterdi. Özellikle CHP genel merkez yönetimine muhalif kesimden "Parti televizyona çıkaracakları adamları daha düzgün seçsin" bunlarla CHP oy tabanını asla genişletemez" şeklinde tepki geldi.

-"SAYI SAYMAYI BİLMİYOR..."

Bu arada Sertel'in "Kemal Kılıçdaroğlu'nun hak-hukuk-adalet yürüyüşüne günde 2 milyon kişi katıldı" sözleri sosyal medyada bir kullanıcının şu tepkisine yolaçtı:

"Hergün 2 milyon kişi katıldı diyor, enteresan. Ank-İst arası yaklaşık 400 km yolda 4’lü sıralı yürüseler bir sırada 500 bin kişi olur, 1 metre aralı yürüseler 500 km kuyruk olur. Günde 50 km yürüseler, 40’lı sıra olur, öndeki varınca arka yürümeye yeni başlamalı. Ya saymayı.."

-O BUNU HEP YAPIYOR

CHP'li Sertel daha önce aynı tv'de aynı sunucuyla yeraldığı bir başka televizyon programında da tepki toplayan "Müslümanlar camide zikrederken tesbihi 'euro-dolar', 'euro-dolar' şeklinde çekiyorlar" cümlelerini sarfetmiş, bunları söyledikten sonra da moderatör Ayşenur Aslan ile birlikte kahkahalar eşliğinde inançlı kesimle alay edilmişti.

Daha sonra ise İmamoğlu ve Ecevit ailesinin de tasarruflarının bir bölümünü dolar olarak tuttukları, bu politikacıların ibraz ettikleri malvarlıklarından anlaşılmıştı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.