Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

CHP’li Bülbül’den Bakan Soylu’ya “Sedat Peker” Tepkisi: “Emniyet Koruma Verdi, AKP Medyasında Doğum Günleri Kutlandı!”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili açıklamalarına cevap verdi. Soylu, "Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı? Acizlik, çürümüşlük. Mafyaya neler yaptığımızı, nasıl çökerttiğimizi, bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım. Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk Siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır." dedi.

“ACİZLİK, ÇÜRÜMÜŞLÜK, REZİLLİK NEDİR BİR DAHA DÜŞÜNÜN!”

Bakan Soylu’ya bir yanıt da CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül’den geldi. CHP’li Bülbül, “Sedat Peker 1998-2003 yılları arasında defalarca farklı suçlardan ceza alıp cezaevine girdi. Sonra çıkarılan yasayla cezası dolmadan cezaevinden çıktı. Ama o sadece sizin söylediğiniz gibi bir "suç örgüt yöneticisi" değil Süleyman Soylu. 30 Mart 2014 yerel seçim öncesi silahlanma çağrısı yaptı. 2015’te Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürünün düğününe katıldı ve bu düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştı, fotoğraf verdi. Erdoğan ile yan yana fotoğraflarını kullanarak koalisyon kurulamadığı için 1 Kasım 2015’te bir kez daha yapılan genel seçimlere destek için AKP’ye destek mitingleri yaptı. Yine 2015’te AKP’li belediye tarafından yaptığı hizmetlerden ötürü “hizmet nişanı” verildi. Barış Akademisyenlerini tehdit etti. Emniyet tarafından kendisine koruma polisi verildi. AKP medyasında doğum günleri kutlandı. Bu liste uzar gider… Şimdi acizlik, çürümüşlük, rezillik nedir bir daha düşünün!” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.