Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

CHP’li Bülbül’den Erdoğan’ın “Helallik” Açıklamasına Yanıt:“Kim Size Hakkını Helal Edecek?”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, helallik isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bayramlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Her türlü desteği vermenin gayreti içindeyiz, buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" dedi.


Erdoğan’ın açıklamasına CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül yanıt vererek şunları söyledi:


“BAŞINDAN BERİ BU İŞİ BECEREMEDİNİZ SAYIN ERDOĞAN”


“Salgın sürecinin başından beri bu işi beceremediniz Sayın Erdoğan. Maske dağıtamama ile başlayan süreç, aşı beceriksizliği noktasına dayandı. Birçok ülke halkını aşılayıp sağlığına kavuştururken ve maskeleri çöpe atarken, sizin hükümetinizin Turizm Bakanınız turistlere yönelik vatandaşı aşı olduk maskeleri ile utanmadan aşağıladı Sayın Erdoğan! Keşke lebalep kongrelerle övünüp on binleri şehirden şehire taşıyacağınıza esnafa kepenk kapattırmasaydınız Sayın Erdoğan. Tarikatların, şeyhlerin cenazelerine izin verirken, esnafın da işini yapmasına izin verseydiniz, annesini babasını, yakınını kaybedenin cenazesine izin verip, çifte standart uygulamasaydınız Sayın Erdoğan. Tüm bunlar olurken, IBAN gönderip para istediğiniz vatandaştan "helallik" istiyorsunuz”


“SİZE HAKKINI KİM HELAL EDECEK?”


“Hem vatandaşı bitir hem de helallik iste. Vatandaşta kuruş kalmadığını anlamış herhalde. Bu açıkça "yönetemiyoruz" demenin başka şeklidir. Peki siz Saray’da lüks içinde yaşarken, orucunuzu açarken, yöneticileriniz keza aynı şekilde şatafat içindeyken şimdi size evine ekmek götüremeyen, kepenk kapatan esnaf mı hakkını helal edecek? Yoksa tıka basa tarikat cenazeleri düzenlenirken ve buna hiçbir yaptırım uygulanmazken, yakınlarını kaybeden, annesini babasını kaybedip cenazesine katılamayan insanlar mı hakkını helal edecek size? Lebalep kongreleriniz düzenlenirken, milli bayram yasakları uyguladığınız bu halk mı size hakkını helal edecek? Size haklarını kim helal edecek, ben de gerçekten merak ediyorum Sayın Erdoğan.Sayın Erdoğan Vatandaş İş,Aş ve Aşı istiyor.Beceremediniz.Yönetemediniz.Vatandaştan hakkını helal etmesini istiyorsanız seçim sandığını getirin orada helal edip etmediğini görürsünüz!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH YILDIRIM EM EMN MD 3 yıl önce

bravo size,
halkın aklindakini söyleyemediklerini dile getirmişsiniz.