Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

CHP’li  Erdem: Ey Zayed Yüz Karasısınız!

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed,’in Medine Kahramanı Fahrettin Paşa ile ilgili çirkin sözlerine Sosyal paylaşım sitesi twitter’den cevap veren CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, ”Ey Zayed yüz karasısınız” dedi.


Eren Erdem Paylaşımında şu ifadeleri kullandı.”Ey Zayed! Sen ve senin gibi işbirlikçiler İslam topraklarını ve kutsallarını satmak için plan yaparken Fahreddin paşa onları savunuyordu. Sadece sus ve sana ABD’nin verdiği görevi uygula.Sen ve senin gibiler İslama,Müslümanlara ve özellikle Filistinlilere yüz karasısınız..”

Eeren Erdemi'in paylaşımı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.