Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da Aydınlı Emlak Konut Cemil Meriç İlk ve Ortaokulu'nda 1049 nolu sandıkta oyunu kullandı.  

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu kullanmaya eşi Semiha Yıldırım ve torunlarıyla birlikte geldi. Binali Yıldırım ve eşi oy kullandıktan sonra hayırlı olsun dedi. 

Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde yaptığı açıklamada; Mahallemizin Muhtarı hemde Büyükşehir Belediye Başkan adayı için oy kullandık. İstanbul için, 39 İlçemiz için ve Tuzla için hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin orta geleceğimiz, İstanbul için rabbimden niyaz ediyorum. " dedi. 

Oyunu killanmaya torunları ile gelmesine ilişkin ise, Bugün bu güzel günde bizi yalnız bırakmadılar. Hepsi bu kadar değil. 6'dan 2 tanisini kura ile belirledik dedi. Seçim kampanyalarına ilişkin ise; Keyifli bir kampanya yürüttük. İstanbul'u bir baştan bir başa imi kez turladık. Bütün İstanbullularla biraraya geldim. Çok güzel anılarımız oldu. Çok güzel sohbetlerimiz oldu. İstanbul ve İstanbulluları dinledik. Şimdi artık çalışma zamanı , İstanbul için proje üretme zamanı dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.