Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vakıfbank chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ak parti ankara chp Koronavirüs

“Cumhur Ve Millet İttifakının Toplam Oyu Yüzde 50’nin Altına Düştü”

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en saygın araştırma şirketi Uluslararası Siyaset, Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi (USESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, bir basın açıklaması yaparak Ekim ayında, Türkiye genelinde yapmış oldukları “Kamuoyu Siyasi Eğilim Araştırması, Anket” sonuç raporunu açıkladı.


BUGÜN SEÇİM OLSA HANGİ PARTİYE OY VERİRSİNİZ?
USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş’un paylaştığı anket sonuçlarına ilişkin açıklamasında: “50 ilde ve 3 Bin 280 Vatandaşa sorulan, Siyasi Tercih Anketinde, Bugün seçim olsa Hangi Partiye oy verirsiniz? sorusuna, ankete katılan vatandaşlar dan yüzde 23’ü AK PARTİ’ye, yüzde 11’i CHP’ye, yüzde 6’sı MHP’ye, yüzde 2.7’si HDP’ye ve 1.3’ü İYİ PARTİ’ye oy vereceklerini söyledi.  Diğerleri ise yüzde 1 in altında kalıyor.

 
HİÇBİR PARTİYE OY VERMEYECEĞİM DİYENLERİN OY ORANI YÜZDE 35
Kararsızların ve asla hiçbirine oy vermeyeceğim diyenlerin oy oranının ise yüzde 55 oldu.  En dikkat çeken sonuç ise, asla hiçbir Partiye oy vermeyeceğim diyenlerin oy oranının yüzde 35 olmasıdır. USESAM Araştırma Şirketinin Ekim Ayında yaptığı Anket sonuçları da gösteriyor ki, toplumun neredeyse üçte birinden fazlası mevcut siyasi partilerin hiçbirine güvenmiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.