Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle Bir Rezalet Olabilir Mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'ye gelecek olan batıdaki benim vatandaşıma kalkıyorlar, köpeğe üstünü arattırıyorlar. Böyle bir rezalet olabilir mi?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, vefatının 14. yılında Aliya İzzetbegoviç'i anma programına katıldı. Anma programında konuşan Erdoğan, İzzetbegoviç’e ilişkin “Bu dünyadan göçse bile insan eserleriyle yaşar, geride bıraktıklarıyla nesilden nesile aktarılır. Benim için Aliya İzetbegoviç'in en büyük eseri Bosna, en önemli mirası da asaletidir” dedi.

“Bunların Karakterinde, Cibiliyetinde Bu Var”

Avusturya Viyana’da havalimanındaki Türk vatandaşlara yönelik köpekli arama uygulamasına Erdoğan tepki göstererek, “Türkiye'ye gelecek olan batıdaki benim vatandaşıma kalkıyorlar, köpeğe üstünü arattırıyorlar. Böyle bir rezalet olabilir mi? Sen kendin arayamıyor musun, kendin arasana. Bayansa, bayan polisine arat. Niye? Çünkü bunların karakterinde var bunların cibilliyetinde bu var. Ama bir Müslüman'da bu olamaz çünkü Müslüman zulmetmez, edemez" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.