Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'i Başlarına Yıktık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay Muharrem, biz Afrin’e de gireriz, Sincar’a da gireriz, Cerablus’a da gireriz. Biz Kandil’i bölücü terör örgütün başına yıktık, yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı’nda partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Adana’ya bin 550 yataklı şehir hastanesi yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Çıkmış adaylardan birisi diyor ki: ‘Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz.’ Aman yarabbi, önce bu bayana sormak lazım, sen ne için çıktın bu yola? İşte biz işletiyoruz. Bizim ulaştığımız yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz” diye konuştu.

“SANDIKTAN ÇIKAMAYACAKLARINI ANLADIKÇA MIZIKÇILIK YAPMAYA BAŞLADILAR”

Muhalefetin her seçimden birkaç gün önce çamura yatmanın hesabını yapığını dile getiren Erdoğan, “Hile olacak, hurda olacak, oylar çalınacak diyerek milletin iradesini yok saymaya çalışırlar. Miting meydanını dolduran milyonlarca vatandaşımızı taşıma, bindirilmiş kıta, photoshop diye aşağılarlar” ifadelerini kullandı. Muhalefetin aynı senaryoyu 24 Haziran öncesi de devreye aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sandıktan çıkamayacaklarını anladıkça mızıkçılık yapmaya başladılar. Çıkmışlar bizim Yenikapı mitingimize laf ediyorlar.  Yağmura rağmen Yenikapı Meydanı’nı dolduran 1 milyon 300 bin kardeşimize montaj diyorlar” şeklinde konuştu.

“BAY MUHARREM VE BAY KEMAL’DEN TERÖRLE İLGİLİ BİR ŞEY DUYDUNUZ MU?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu şu sözlerle eleştirdi:

“Şu CHP’nin terörle ilgili bir ifadesini duydunuz mu? Bay Muharrem’den terörle ilgili bir şey duydunuz mu, Bay Kemal’den duydunuz mu? Diğer adaylardan duydunuz mu? Ama biz terörle mücadeleyi veriyoruz ve Bay Muharrem adaylığı açıklandı nereye gitti? Edirne’ye. Edirne’deki terör örgütünün desteklemiş olduğu adayı ziyaret etti. Adana terörü bilir, teröristleri bilir. Teröristlerle el ele olan, Ankara’dan İstanbul’a onlarla yürüyen Bay Kemal’i de Bay Muharrem’i de CHP’yi de demokratik olarak 24 Haziran’da sandığa gömmeye var mıyız?”

“KANDİL'İ BAŞLARINA YIKTIK”

Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin Niğde’ye geldiğini anımsatan Erdoğan, “Sırf Pennsylvania’yı incitmemek için Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine dahil uğrayamıyor. O gece gözünü kırpmadan ülkemizin istiklali ve istikbali için canını feda eden o yiğit için kabri başında anlamaz zaten de dua edemiyor, bir Fatiha okuyamıyor, okuyamaz” dedi. “Ama aynı Bay Muharrem, Edirne’deki provokatörün gönlünü hoş etmek için rüzgar gülü gibi her gün bir sağa bir sola dönüyor” diyen Erdoğan, “Bununla kalmıyor, Afrin’i terörden temizleyen kahramanlara edepsizce dil uzatıyor. Bize akıl veriyorlar, Bay Kemal’de Bay Muharrem’de ‘Afrin’de Cerablus’ta Kandil’de ne işiniz var?’ Bay Muharrem, biz Afrin’e de gireriz, Sincar’a da gireriz, Cerablus’a da gireriz. Biz Kandil’i bölücü terör örgütün başına yıktık, yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.