Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye : MHP İle Ele Ele Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek vereceklerine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan, “Sayın Bahçeli ile bir araya geliriz, ülkemizin dertlerini de konuşuruz, uyum yasalarının çalışmasını da arkadaşlar yapar, yolumuza yürürüz. Kendisine şimdiden beyan ettiği destek kararı için şahsım, partim, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. MHP ile ele ele vereceğiz” dedi.

Erdoğan, 2018 yılının ilk grup toplantısını yaptı. Meclis’te AK Parti Grup toplantısında konuşan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı açıklamalar yanıt verdi.

Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine yönelik destek sözünü anımsatan Erdoğan, “Kendisine şimdiden beyan ettiği destek kararı için şahsım, partim, milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

7 Ağustos Ruhunu Yaşatacağız

MHP ile el ele vereceklerini belirten Erdoğan, ittifak konusuna girmeden MHP ile çok daha büyük işler yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu yıl Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hazırlıklarını büyük ölçüde hazırlamak mecburiyetindeyiz. Bunları da özellikle MHP ile el ele vererek dayanışma içinde temenni ederim ki ana muhalefet de buna katılır, bu süreci hızlandırmamız gerekiyor. Asıl olan yeni yönetim mimarimizin omurgasının nasıl oluşturulacağıdır. Hazırlıkları süratle bir araya getirerek önümüzdeki bir asrı kucaklayacak yönetim modeli oluşturmakta kararlıyız. Seçimler arifesinde Sayın Bahçeli’nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bu yerli ve milli duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek, ayrıştırmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız. Birileri diyor ki, ‘şu ne der, bu ne der.’ Biz ne deriz, aslolan budur. Sayın Bahçeli ile bir araya geliriz, ülkemizin dertlerini de konuşuruz, uyum yasalarının çalışmasını da arkadaşlar yapar yolumuza yürürüz. Kendisine şimdiden beyan ettiği destek kararı için şahsım, partim, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. 2019 seçiminin yerli ve milli olanlar ile ipi başka mahfillerin elinde olanlarla geçeceği açıktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.