Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi ARYA Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter

“Demokratik Yollarla Bir Dikta Yönetimini Tarihe Gömeceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Sizlere tüm bunları başaracağımızın sözünü veriyorum. Üreten, güçlü bir Türkiye’nin sözünü veriyorum. Herkesin kazandığı, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye sözü veriyorum. Sandığa gideceğiz ve demokratik yollarla bir dikta yönetimini tarihe gömeceğiz” dedi. 

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ SİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR. ONLARA DESTEK OLMALISINIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından kente kazandırılan projeler için düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kuşadası’na geldi. Kuşadalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan CHP Lideri “Belediye başkanlarımız sizler için çalışıyor. Onlara destek olmalısınız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın ziyaretinin ikinci gününde Kuşadalılarla buluştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında 26 milyon TL bedelle kamulaştırılan 10 dönümlük Tariş arazisi üzerinde yapımı tamamlanan ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Kompleksi’nin açılışını gerçekleştiren CHP Lideri, toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KAZANAN VE MUTLU TÜRKİYE VURGUSU

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Herkesin kazandığı ve mutlu olduğu bir Türkiye” vurgusu yaptı. Türkiye’nin yaşadığı olumsuzlukları hak etmediğini ifade eden CHP Lideri, “Sizlere herkesin can ve mal güvenliğinin bulunduğu daha iyi bir ülkenin sözünü veriyorum. Hak ve adalet sözü veriyorum” dedi. Belediyeler ve medya başta olmak üzere her alanda baskı kurulduğunu ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Sizlere baskı nereden ve kimden gelirse gelsin diz çökmeyeceğimizin sözünü veriyorum. Feriştahları da gelse diz çökmeyeceğiz. Biz Kuvayi Milliye geleneğinden geliyoruz. Çalışan, üreten, alın teri döken herkesin kazandığı, kimsenin zarar etmediği, alın terinin değer bulduğu bir Türkiye vaat ediyorum” dedi. Millet İttifakı olarak demokrasi, kadın-erkek eşitliği, adalet, ülkenin itibarı ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir gelecek için çalıştıklarının belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Sizlere tüm bunları başaracağımızın sözünü veriyorum. Üreten, güçlü bir Türkiye’nin sözünü veriyorum. Herkesin kazandığı, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye sözü veriyorum. Sandığa gideceğiz ve demokratik yollarla bir dikta yönetimini tarihe gömeceğiz” diye konuştu. Belediye başkanlarının tüm engellemelere rağmen çalıştığını ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu onlara destek olunması gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.