Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan ak parti abd vakıfbank

DSP Genel Başkanı Aksakal’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında;

“Milli ve manevi önderlerin yol göstericiliğine, onların veciz sözlerle işaret ettiği hususlara tartışmasız riayet, Türk milletinin en önemli hasletlerinin başında gelir.

İslâm inancının kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’de “Oku!” diyerek başlayan, Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum!” anlayışıyla Öğretmenin önemini ortaya koyan ve lâik Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlardır ki, toplumu gerçek bir ulus haline getirirler.” sözü tam olarak bu hasletlerimizin karşılığını oluşturur.

Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere teröre ve pandemiye kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla yâd ederken, insanüstü bir çaba ve mesleki inançla tüm zorlukları göğüsleyerek evlatlarımıza gelecek kurgulayan Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.