Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit fetö adana abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

DSP Muğla'dan “Muhtarlar Günü” Mesajı

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar ve DSP Bodrum İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria Aşkar 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.


DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar ve DSP Bodrum İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria Aşkar, mesajında şu ifadelere yer verdiler; “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımız, ülkemizin en ücra köşesinde bile halkımız ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesini yerine getirmektedir. Mahalleler ve köylerimizdeki sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi konusunda muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Muğla’da görev yapan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.