Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Erdoğan Milletvekilleri İle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “milletvekili istişare” toplantılarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “milletvekilleri ile istişare” toplantısının 4’üncüsüne başkanlık etti. Erdoğan, 24 ilden 54 milletvekili ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. 10 milletvekilinin söz aldığı toplantıda, Zeytin Dalı Harekatı, AK Parti ile MHP’li kurmayların yürüttüğü ittifak çalışmaları, uyum yasaları ve Meclis gündemi değerlendirildi.

İttifak Çalışmaları Bitmek Üzere

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, bazı milletvekilleri, MHP ile gerçekleşecek ittifakın seçim bölgelerine şimdiden olumlu yansıdığını dile getirdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da AK Parti ve MHP’li kurmayların üzerinde çalıştığı seçim ittifakı ile ilgili yasal düzenlemenin alternatifli hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu bilgisini verdiği kaydedildi. Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek, düzenlemeye son şeklini vereceklerini anlattığı ifade edildi.

Toplantıda, Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da, hayvancılık ile ilgili bir projesini sunduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında beğendiği belirtildi.

Müge Anlı’nın Programı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı ATV’de yayınlanan ve Müge Anlı’nın sunduğu programın da milletvekilleri tarafından beğenildiği ve toplantıda dile getirildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.