Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Erdoğan’dan Tezcan’a: Diktatör Kalkıp Da Seni Arar Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan için “Şahsıma bu lafı eden kişi affedersin kendisini vurdular ve ben geçmiş olsun diye kendisini arıyorum. Düşünebiliyor musunuz diktatör kalkıp da seni arar mı?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vestel Venüs Akıllı Telefon ve Tablet Fabrikası ile Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisi açılışına katıldı. Programda konuşan Erdoğan, yılda 6 milyon akıllı telefon ve tablet üretme kapasitesine sahip fabrikanın Türkiye için yeni ufukların açılmasına vesile olacağına inandığını belirtti.

"Kendisini Vurdular Geçmiş Olsun Diye Aradım"

Erdoğan, kendisi için “faşist diktatör” kelimelerini kullanan CHP'li Tezcan’a ilişkin “Şahsıma bu lafı eden kişi affedersin kendisini vurdular ve ben geçmiş olsun diye kendisini arıyorum. Düşünebiliyor musunuz diktatör kalkıp da seni arar mı? Ben seni arıyorum, bu bir insaniliktir, merhamettir, rahmet duygusudur. Ama yok bunlarda bu yok. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok” dedi.

“Bizim Partimizin İçindeki Strateji Taktik Seni İlgilendirmez”

AK Partili belediye başkanlarının istifalarıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Erdoğan, “Partimizin kalkıp da bazı belediye başkanlarının istifa etmeleriyle, ayrılmaları ile ilgili kalkıp konuşuyorsun, sanane. Sen kendi partinin içine bak. Bizim partimizin kendi içinde şu an uygulamış olduğu strateji, taktik seni ilgilendirmez. Bunca yıldır partinin başındasın kazandığın bir tane seçim var mı? Önce onu söyle. Batı’da adam bir seçim kaybettiği zaman çekip gidiyor. Sen 9 tane seçim kaybettin hala oradasın” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.