Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim BM Turizm EKütüphanesi Çelebi Havacılık

Erdoğmuş: “İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Olma Hayali Kar Altında Kaldı!”

Uluslararası Siyaset, Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi (USESAM )Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, karla mücadele çalışmalarını koordineli bir şekilde yönetemediğini belirterek eleştirel açıklamalarda bulundu. Erdoğmuş:" İmamoğlu artık cumhurbaşkanı değil İBB başkanı bile olamaz." dedi.



"HALKINI ZOR GÜNDE DÜŞÜNMEYENİ HALK HİÇ DÜŞÜNMEZ"

İBB' nin kara anında müdahale edemedigini, kar temizleme ekipmanlarının yetersiz olduğunu ve vatandaşın bu konudan dolayı muzdarip olduğunu dile getiren Erdoğmuş;" İstanbul'da sel felaketi oldu, 2 vatandaş hayatını kaybetti. İmamoğlu Bodrum'da tatildeydi. Elazığ depremi oldu, birçok vatandaş hayatını kaybetti. Ekrem İmamoglu Erzurum'da kayak tatilindeydi. Deprem bölgesine gidip, şöyle bir uğradım diye açıklama yapıp,sonra tekrar kayak yapmaya devam etti. İstanbul kar altında kaldı, yollar kapandı, binlerce araç ve İstanbullu yollarda mahsur kaldı, perişan oldu, metro ve meterobüs duraklarında izdiham yaşandı. Tuzlama anında yapılmadı, kar küreme araçları halkın imdadına yetişmedi, bazı yerlerde elektrik sorunu yaşandı. Ekrem İmamoğlu yine neredeydi? Balık yeme keyfindeydi. Milletini dar ve zor günde düşünmeyeni ve yanında olmayanı, bu millet değil cumhurbaşkanı yapmak, artık sizi İBB Başkanı dahi yapmaz.!" şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.