Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Kahramanmaraş'ta CHP Ekonomi Masası'na Tepki

-CHP Sözcüsü Faik Öztrak Kahramanmaraş'taki esnaf ziyaretinde umulmadık bir tepkiyle karşılaştı. Bir kadın CHP'li Öztrak'a "Tayyip Erdoğan’a destek çıkın. Avrupa ile savaşıyor ve bir de sizlerle savaştırmayın" diye tepki gösterdi.



KAHRAMANMARAŞ(ANKA)- Kahramanmaraş’ta esnaf ziyaretinde bulunan CHP Ekonomi Masası Üyesi, Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a bir vatandaş, “Tayyip Erdoğan’a destek çıkın. Avrupa ile savaşıyor ve bir de sizlerle savaştırmayın” diye tepki gösterince CHP heyetinde şaşkınlık yaşandı.

Öztrak yerel CHP yöneticileri ve beraberindeki CHP milletvekilleriyle birlikte CHP Ekonomi Masası turlamaları çerçevesinde gittikleri Kahramanmaraş'a esnaf ziyareti yaptı. Hayat pahalılığına ilişkin bir soru sorduğu dükkanda bulunan bir vatandaş konudan ayrılıp şöyle dedi:

"Muhalefet yeter artık yapmayın. Eğer bir yere gelmek istiyorsanız size bu ülkede vatandaş olarak oy vermemizi istiyorsanız lütfen Tayyip Erdoğan’a destek çıkın. Avrupa ile savaşıyor ve bir de sizlerle savaştırmayın. Hepimiz Müslümanız.”

Şaşıran Öztrak ise dükkandan ayrılırken "Hiç kimseyi bizle savaştırmıyoruz aksine, düzgün savaşması için gerekenleri söylüyoruz. İyi savaşmıyor"

Bunun üzerine vatandaş, "Tayyip Erdoğan’ın lütfen arkasında olalım hepimiz" derken, Öztrak ise, "Aman dikkat savaşıyor mu savaşmıyor mu bakarsınız" dedi.

-"ADAMLAR CEVAP VEREMEDİ"

CHP heyetine tepki gösteren Gülay Tartıcı adlı vatandaş daha sonra gazetecilerin soruları üzerine, “Ben alışveriş yaparken bana 'merhaba' diye selam verdiler. Ben de kendilerine 'lütfen sizden tek ricam dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkın. Dış güçlerle zaten uğraşıyor bir de iç güçlerde siz olarak, neden Recep Tayyip Erdoğan’a destek durmamız gerekirken neden köstek oluyorsunuz, hiç mi bu adam doğru bir hareket yapmadı, bu insana neden sahip çıkmıyorsunuz' dedim. Benden oy istiyorsanız eğer ki, şu ülke için bir doğru düzgün hareket yapın ben de size oyumu vereyim dedim. Ama adamlar cevap veremediler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.