Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Kılıçdaroğlu: “Bu Acının Tarifi; Bu Yasın Sizi, Bizi Yok...”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gara’da şehit olan 13 Türk vatandaşıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden” dedi.


Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde şehit olan 13 Türk vatandaşıyla ilgili açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şunları belirtti:

“Terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacağız ve mücadele edeceğiz. Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik. Bugün Gara’dan 13 şehidimizin haberi geldi. İçimiz yanıyor. Evlatlarımız, bizim evlatlarımız. Kamu görevlileri var. Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden. İçimiz yanıyor. Evlatlarımız hayatlarını verdi bu güzel ülke için. Derin bir yastayız ama birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz, Türkiye’yi birlikte aydınlığa çıkaracağız.”

Öte yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı bir diğer mesajda da, “Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.