Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Kılıçdaroğlu'na Tepki: “Öğle Yemeğinden Sonra 6 Satırla Andı, Darbede Hükümeti Suçladı”

15 Temmuz 2016 gecesi Atatürk Havalimanındaki darbeci terörist tanklarının arasından Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine süzülmesi ve halkı darbeye karşı durmaya çağıracağına kahve eşliğinde terlikle televizyondan gelişmeleri izlemesi tepki çeken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de 15 Temmuz anmalarındaki tutumuyla tepki topladı.



Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl 5'nci kez anılan 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kazanılan zafer dolayısıyla öğle yemeğinden sonra öğleden sonra saat 1.56'da açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu 6 satırlık Twitter mesajında 3 cümle kurdu. Kılıçdaroğlu mesajının çoğunda fetö hainlerini değil hükümeti suçladı. Kılıçdaroğlu'nun mesajının ilk cümlesi, "Hain terör örgütünün demokrasiye ve millete kastetmesinin üzerinden 5 yıl geçti." oldu.

Kılıçdaroğlu sonra gelen "15 Temmuz'un tüm karanlık noktalarını ortaya çıkarmak, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize borcumuzdur. 251 şehidimizi de FETÖ’nün devlete sızmasına göz yumanları da asla unutmayacağız!" şeklindeki 2 cümlede ise AK Parti ve hükümeti suçladı.

-"BARİ KAHVALTIDAN SONRA MESAJ ATSAYDI"

CHP liderinin 15 Temmuz mesajının hayal kırıklığı yarattığını söyleyen takipçileri ve vatandaşlar ise hayal kırıklıklarını "Bari öğle yemeğinin bitişini beklemeyip, sabah kahvaltısından sonra açıklama yapsaydı. En azından milletin 15 Temmuz direnişini ciddiye aldığı izlenimi verirdi" dediler. Vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu'na "15 Temmuz'u madem hükümet planladı, Yunanistan'a, Brüksel'e, Almanya'ya kaçan teröristler neden orada kalmaya ve bulundukları ülkeler tarafından korunmaya devam ediliyor" diyerek CHP liderini "mantıksızlıkla" suçladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.