Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

“Kılıçdaroğlu Ne “Türk” Lafının Ne De Türk Parasının Kıymetini Bilmez”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Kemal Kılıçdaroğlu her konuştuğunda etrafa umutsuzluk dağıtıp; battık, bittik, öldük edebiyatı yaparak Türkiye’ye ekonomi üzerinden operasyon çekmeye çalışan kirli odakların değirmenine su taşımaktadır. Kılıçdaroğlu ne “Türk” lafının ne de Türk parasının kıymetini bilmez." dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Dünyadaki tedarik zincirinin bozulması, emtia fiyatlarındaki artış, Rusya ve Ukrayna savaşının ekonomik etkilerinin derinleşmesi, dünya genelinde yükselen enflasyon ve gıda krizi tehdidinden bihaber olan Kılıçdaroğlu'nun Türk Lirası değeri üzerinden yorum yapması trajikomiktir.

Kemal Kılıçdaroğlu her konuştuğunda etrafa umutsuzluk dağıtıp; battık, bittik, öldük edebiyatı yaparak Türkiye’ye ekonomi üzerinden operasyon çekmeye çalışan kirli odakların değirmenine su taşımaktadır. Kılıçdaroğlu ne “Türk” lafının ne de Türk parasının kıymetini bilmez.

İktidar olma hevesiyle iradesini küresel çetelere teslim eden Kılıçdaroğlu’nu uyarıyoruz; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milleti, Türk parası, Türk vatanı hakkındaki tavrı net ve tartışmasızdır.

Türk Milleti 2023 seçimlerinde; kriz fırsatçılığı yapıp, ederi 1 dolar olan dostlarının boyunduruğu altında yürüdüğü bozuk yolun iktidar ile sonuçlanmayacağını Kılıçdaroğlu’na gösterecektir." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.