Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Kılıçdaroğlu'nun "Oyun Konsolu" Vaadi Alay Konusu Oldu: Şarz Cihazında İndirim Yok Mu?

"Z-Kuşağını avlamaya yönelik" olduğu yorumları yapılan propaganda videosunda Kılıçdaroğlu'nun gençlere "oyun konsolu" vaadetmesi tepki çekerken kendisine gençler tarafından "Türk genci oyuncak değil, terörist ve teröre desteğin son bulmasını, terör örgütleriyle ittifak kurulmamasını istiyor" yanıtı verildi.



ANKARA(ANKA) - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere yönelik "Alacağınız ilk cep telefonu, oyun konsolu ve sıfır otomobilde ÖTV sıfırlanacak" vaadi sosyal medyada alay konusu oldu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından gençlere seslendiği bir video paylaştı. Fondaş medyada ilgi gören paylaşımda Kılıçdaroğlu "Sevgili gençler, çalışmalarımızı tamamladık. Size güzel haberler vereceğim için ayrı bir heyecanlıyım. Biliyorum, bu iktidarın elinden en çok siz çektiniz, bu yüzden önceliğim de siz olacaksınız. Bu videoyu atın fav’a" notunu düştü.

Videoda Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde 6 ayda yapacakları vaadleri sıralarken "Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak" dedi.

-SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Kılıçdaroğlu'nun "Mülakat kaldırılacak. Zorunlu hallerde kamera kaydıyla mülakat olacak, torpile kökten son verilecek. Yerel yönetimler de dahil her pozisyon için şeffaf kurallarla işe alım yapılacak" şeklindeki vaadi, hemşerisi eski CHP (SHP)'li bakan Mehmet Moğultay'ın "Adalet teşkilatına sizi değil de MHP'lileri mi alacaktım" sözlerini anımsattı.

-Z KUŞAĞINDAN KEMAL BEY'E: OYUNCAK DEĞİL TERÖRİSTLE MÜCADELE İSTİYORUZ

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadleri beklenen sonucu yaratmadı ve ters tepti. Sosyal medyada Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren gençlerin verdikleri bazı tepkiler şöyle:

-"Siz Türk gençliğini oyun oyuncak peşinde, otomobil peşinde koşuyor mu sanıyorsunuz. Öyleyse danışmanlarınızı ve ajanslarınızı gözden geçirin. Biz bu ülkede huzurlu bir gelecek bunun için de teröre ve teröristlere taviz veren, onlarla ittifak kuran politikacıların sahayı terketmesini istiyoruz."

-"Hocam, şarz çihazında da indirim veriyorsan tamam..."

-"Kemal Bey Z kuşağı diye kafalamaya çalıştığınız kuşak şu anda hudutta asker terörist avlıyor. Ama warcraft'ta değil, hakiki olarak..."

-"Kemal bey elektronik ortamda en pahalı cihazlar kulaklıklar."

-"Sayın Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğinizde eski adalet bakanınızın aksine MHP'lileri de işe alacak mısınız?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.