Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Melih Gökçek Görsellerle Açıkladı: FETÖ Bize Neden Kinli?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, fetö'cülerin kendisine bu denli büyük kin beslemelerinin nedenlerinden birinin 15 Temmuz gecesi ve sabahı belediye iş makinalarının darbeye karşı aldığı önlemler olduğunu bildirdi.



Gökçek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, Ankara'da darbecilerin püskürtülmesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinalarının tank ve darbeye katılan diğer motorize unsurlara müdahalesinin merkez rol oynadığını bildirdi. "Fetö'cüler bize niye bu kadar kinli?" diye soran Melih Gökçek şöyle dedi:



"Çünkü onlar silaha sarıldı, biz Rabbimize ve milletimize sarıldı. Onlar korkar kaçar sandı, biz meydan okuduk. Onlar mermi yağdırdı, Ankara siper oldu. Fetö'ye Ankara'da polis, MİT ve halk inanılmaz direniş göstermiştir. Ama tartışılmaz direnişin merkezinde Ankara Büyükşehir çalışanları vardı. Sokakta biz vardık. İş makinalarımızla araçlarımızla resmen savaştık. 15 Temmuz tarihi Gökçek ailesinin onurudur. Kamuoyu bilmelidir ki, fetöcülerin bir numaralı düşmanı Recep Tayyip Erdoğan, iki numaralı düşmanı Melih Gökçek'tir. Çünkü daha Erdoğan'ın sağ olup olmadığı öğrenilmemişken televizyonlara çıkan iki kişi baba-oğul Gökçek'lerdir."



Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek de 15 Temmuz direnişinin yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından "Aziz milletimizin şanlı direnişini unutmadık, unutmayacağız 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin" mesajı yayınladı.

Anahtar Kelimeler:
Melih GökçekFetöDarbe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.