Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

MHP: Dil Çıkarma Emojisiyle Geldiler, Tekme Emojisiyle Uyanacaklar..!

ANKARA (ANKA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bahçeli'nin mesajlarına sosyal medyada "dil çıkarma emojisi" eşliğinde paylaşmasıyla ilgili olarak, "Kılıçdaroğlu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki isabetli değerlendirmelerineyse Twitter üzerinden dil çıkarma emojisiyle cevap verebildi. 2023 Haziran’ında millet onu ve bağlaşıklarını, sandıkta tekme atma emojisiyle uyandıracak" dedi.



Yalçın yaptığı açıklamada, "Zillet ittifakı ve medyadaki şakşakçılarının" bilimsel metotlara dayanması gereken anket çalışmalarının "suyunu çıkardığını" belirterek, "Anketle kamuoyu eğilimi belirleme yöntemi ucuzladı, değersizleşti ve kamuoyu nezdindeki anlamını yitirdi" dedi.

Zillet ittifakı lehinde algı oluşturmaya dönük sözde anketlerin, bir giydiğini bir daha giymeyen sonradan görmelerin tüketim çılgınlığına benzediğini savunan Yalçın, çalışma metotları kuşku uyandıran zillet yanlısı araştırma şirketlerinin, her gün yeni bir transparan anketle arz-ı endam ettiklerini söyledi.

Semih Yalçın, anketleri kastederek, "İçlerinin çirkinliği, sahteliği ilk bakışta görünüyor. Tefrika makinesi Fitneçağ başta olmak üzere zillet ittifakını destekleyen bütün medya organları, hemen her gün Cumhur İttifakı ve MHP aleyhinde düzmece anket sonucu yayımlıyor. Sevsinler sizin temayül mavralarınızı! FETÖ’den mülhem usuller ve okyanus ötesinden verilen ara gazıyla devam edin bakalım. Haziran 2023'te kamuoyundan eğilim tokadı yediğinizde aklınız başınıza gelecek" dedi.

-DİL ÇIKARMA EMOJİSİYLE GELDİ, TEKME EMOJİSİYLE UYANACAK!!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sosyalist sanatçı aymazlığının politikadaki iz düşümü" benzetmesi yapan Yalçın, "Diyarbakır'a gidip çadır tiyatrosu sahneledi ama evlatlarını PKK'nın siyasi kadrosunun elinden kurtarmaya çalışan annelerin feryat çadırına gidemedi!!! Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğim diyen, herkese Aladağ'dan arsa bağışlayan, aslı yok yaylasında 1500 koyun otlatma rüyasındaki Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayakları bir türlü yere basmıyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.