Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin çin Muhbir ysk Hakkari pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

MHP Grup Başkanvekili Akçay: “HDP’nin Kapısına Açılmamak Üzere Kilit Vurulmalıdır”

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi "Hdp terör sorunudur. Adalet ve hukuk devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet." dedi. 

MHP Grup Başkanvekili Akçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Pkk terör örgütünün kaçırarak Gara'da katlettiği 13 savunmasız vatandaşımızla ilgili açıklama yapan Hdp, bu cinayetleri kınamak yerine devleti suçlayıp açıkça terör propagandası yaparak pkk'nın siyasi kolu olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Teröre destek veren, Demirtaş'a özgürlük isteyen,pkk'nın siyasi kolu Hdp ile işbirliği yapan,her fırsatta ordumuza ve polisimize saldıran, "lakin,fakat..." diyerek terörle mücadeleye karşı çıkan siyasetçiler şehitlerimizin vebalini taşımaktadır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi "Hdp terör sorunudur. Adalet ve hukuk devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.