Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

MHP Heyeti AFET Bölgesinde

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın başkanlığında, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyesi Afşin Birben, MYK üyesi Musa Küçük, Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal'dan oluşan bir heyet, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine sel felaketi yaşanan Rize'ye giderek incelemelerde bulundu.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım incelemeleriyle ilgili açıklamasında önce Rize Çayeli'yi ziyaret ettiklerini belirterek, "Genel Başkanımızın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Devletimizin kudretiyle inşaallah yaralarımızı birlikte saracağız" dedi. Rize'de sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenlerine de katılan MHP heyeti "Hayatını kaybeten tüm vatandaşlarımıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, Türk'ü ve Türk yurtlarını her musibetten muhafaza etsin" temennisinde bulundu.

Rize'de yaşanan sel felaketinden etkilenen Büyükköy beldesini de heyet olarak ziyaret eden MHP'liler burada da vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yaşar Yıldırım, zararlarını ortadan kaldırmak için elden ne geliyorsa yapılacağını bildirdi. Yıldırım vatandaşların eksiklerinin giderileceğini, yaralarının sarılacağını belirtti.

İncelemelerini sürdürecek olan MHP milletvekilleri, MYK üyeleri ve il başkanları heyeti birlikte sel ve heyelan afetini yaşayan Rize'nin Muradiye beldesine geçti. Yıldırım burada da vatandaşlara "Allah'ın izniyle, Müslüman Türk'e de yakışan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla devletimizin de desteğiyle bu musibetin üstesinden geleceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
MhpRizeSelAFET
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.