Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Mizahı Anlamak Zeka İşi: Muharrem İnce Esprisine Açıklık Getirdi..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sol kesimden gelen tepkiler üzerine Kırşehir gezisinde halkla buluşması sırasında yaptığı bir espriye açıklık getirmek zorunda kaldı.



Muharrem İnce Kırşehir gezisinde caddede yürürken karşı kaldırımda bulunan esnaf kendisini davet etti ve "Neden bu taraftan yürümüyorsunuz?" dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin esprili bir şekilde "40 yıldır soldan yürüdük biraz da sağdan yürüyelim" cevabı kendisine muhalif sol basın ve sosyal medya trolleri tarafından abartıldı. Muharrem İnce bir lince daha tabi tutuldu.

-MİZAHI ANLAMAK ZEKA İŞİ...

Muharrem İnce sosyal medyada olaya şöyle açıklık getirdi:

"Bugün Kırşehir'de caddenin sağından yürürken, caddenin sol tarafındaki esnafımız 'Bu taraftan niye yürümüyorsunuz?' diye laf attı. '40 yıl soldan yürüdük, biraz da sağdan yürüyelim' esprisinden derin siyasi anlamlar çıkaran medya düzenine mizahı yeniden öğreteceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.